BOVAG Pechhulp en verzekeringen

Naast onderhoud, reparatie en verkoop heeft Garagebedrijf Thevissen ook een compleet autopakket voor u in huis. Dit zodat u altijd op alles voorbereid bent en er zeker van bent dat u bij pech uw auto door ons kunt laten repareren. U hoeft dan niet zoals bij veel verzekeringen te kiezen uit een beperkte lijst van reparateurs, maar kunt gewoon bij Garagebedrijf Thevissen terecht.

BOVAG Pechhulp

Met BOVAG pechhulp heeft u altijd vakkundige en vertrouwde hulp bij pech onderweg. Dit is vergelijkbaar met andere pechhulpdiensten, maar dan veelal goedkoper en net even iets vertrouwder. Een geruststellende gedachte. Voor bijvoorbeeld €49,95 bent u het hele jaar verzekerd van pechhulp in heel europa (inclusief uw eigen woonplaats!)

Wilt u meer informatie kijk dan op www.bovagpechhulp.nl

BOVAG Autoverzekering

Dit betreft een autoverzekering met hele goede voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie. Hiermee bent u verzekerd dat uw auto gewoon bij Garagebedrijf Thevissen terecht kan voor ruit- en plaatschade. In de meeste gevallen betaalt u ook nog eens geen eigen risico! De verzekering met Bovag-kwaliteit en zekerheid, er is altijd een autoverzekering die bij u past, samen met u kunnen wij kijken wat voor u van toepassing is.

Wilt u meer informatie kijk dan op www.bovag.nl/autoverzekering


Wilt u meer over de mogelijkheden weten, neem dan gerust eens contact met ons op of kom even langs.

Meer informatie over deze diensten kunt u ook vinden op www.bovag.nl.